Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Industryhack Y-tunnus

Tilikauden tulos oli 121000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 111. Unihome brändi- ja verkkopalvelu-uudistus.


Uusi Industryhack On Taalla Industryhack

Yrityksen IndustryHack Oy yhteystiedot taloustiedot palkkatiedot sekä päättäjätiedot löydät Taloustutkasta.

Industryhack y-tunnus. Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Finland. Industryhack on yhteiskehittämisen menetelmiin erikoistunut asiantuntijayritys joka auttaa löytämään oikeat kumppanit ja varmistaa sujuvan yhteistyön kehitysprojekteissa. Liikevaihto laski 481 prosenttia.

Tutustu yrityksen IndustryHack Oy liikevaihtoon henkilöstön lukumäärään sekä avoimiin työpaikkoihin Oikotiellä. Päätimme jo varhaisessa vaiheessa kehittää toimintamalliamme tukemaan oikeiden kumppanien löytämistä ja vauhdittamaan yhteistyön. Unihome brändi- ja verkkopalvelu-uudistus.

Yrityksen viime tilikautena 122017 IndustryHack Oy teki 830 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli 17 000 EUR. Industryhack sai alkunsa syksyllä 2014 kun julkaisimme Suomen ensimmäisen teollisen hackathonin yhdessä Konecranesin kanssa. Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Finland.

Industryhack brändi- ja verkkosivustouudistus. Jätä yhteystietosi niin palaamme pian. Yrityksen IndustryHack Oy liikevaihto oli 919000 euroa 2020 ja työllisti 9 henkilöä.

Katso kaikki yrityksen julkiset tiedot alta. Jätä yhteystietosi niin palaamme pian. Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy.

Yhtiön omavaraisuusaste oli 474 prosenttia. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2020. Yrityksen Pivot5 Oy yhteystiedot taloustiedot palkkatiedot sekä päättäjätiedot löydät Taloustutkasta.

Industryhack yhteystiedot Sivu esittelee Industryhackn yhteystiedot eli kotisivuosoitteen yleisen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron sekä yrityksen hyödyntämät sosiaalisen median kanavat. Tämä käynnisti valtavan hackathonien suosion suomalaisessa yritysmaailmassa. Maaseudun Sivistysliiton brändi- ja verkkopalvelu-uudistus.

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK uusi verkkopalvelu. OpusCapita Solutions Oy E204503. Industryhack brändi- ja verkkosivustouudistus.

Tripleviné Oy Helsinki - Katso yhteystiedot taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta. OpusCapita Solutions Oy E204503. Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Finland.

Yrityksen nettotulosprosentti oli 21. Yhtiön IndustryHack Oy liikevaihto oli 919 tuhatta ja tilikauden tulos 121 tuhatta. Lapinlahdenkatu 16 00180 Helsinki Finland.

Jätä yhteystietosi niin palaamme pian. Industryhack brändi- ja verkkosivustouudistus. IndustryHack Oy 2689566-6 on perustettu vuonna 2015 ja sen toimialana on Muu liikkeenjohdon konsultointi.


Tilaisuuksia Ratkaisijoille Industryhack


Tilaisuuksia Ratkaisijoille Industryhack


Rekrytoidaan Uusi Tiimikaveri Industryhack


Kokemukset Industryhack


Meista Industryhack


Ajankohtaista Industryhack


Ota Yhteytta Industryhack


Ajankohtaista Industryhack


Whitepaper Liiketoimintaa Innovaatiokilpailusta Industryhack


Ajankohtaista Industryhack


Kokemukset Industryhack


Industryhack Oy Liikevaihto Ja Yritystiedot Vainun Yritystietokanta


Ponsse Industryhack


Selvitystyolla Selkeytta Kehitystoimintaan Industryhack


Posting Komentar untuk "Industryhack Y-tunnus"